Juleavslutning og julebord på Bø hotell – og Leif Arild Sanden!

Mandag 13. desember klokka 12 har vi høstens siste medlemsmøte på Bø hotell. Først er det samling i Storsalen i 2. etasje, deretter går vi ned til hotellets gode julebord, for å hygge oss med både vått og tørt, sammen med god prat og hygge, litt sang, og kanskje et lite kulturinnslag.

I storsalen får vi underholdning av den etter hvert velkjente og populære skuespilleren og moromannen Leif Arild Sanden. Det er fare for at vi får mosjonert lattermuskulaturen i en sånn grad at appetitten kommer til å være enda mer på topp i etterkant. Lommetørkle til lattertårer kan det også være fornuftig å medbringe.

Leif Arild har innehatt mange roller på mange scener etter hvert, både Riksscenen, Teater Ibsen, Grenland friteater, Marispelet og skoleforestillinger. Mest kjent er kanskje Sveinung Myljomtveit, en skikkelig bygdeoriginal, men han har også spilt Aasmund Olavsson Vinje, og er i disse dager aktuell med en forestilling om Åge Samuelsen. Sanden har også bidratt med skriving og produksjon av teaterforestillinger, så det er en allsidig kar vi får besøk av.

Til dette møtet er det påmelding. Ring Bø hotell på 35 06 08 00, og meld deg på til Seniorlæring i Midt-Telemarks julemøte!