Avlyst: Julebord på Bø hotell – med Leif Arild Sanden!

Høstavslutning – eller julepåbegynnelse?

Høstens siste medlemsmøte har vi mandag 13. desember klokka 12 på Bø hotell, i form av vårt tradisjonelle julebord med nogo attåt. Først er det samling med underholdning i det store møterommet i 2. etasje. Når latterkuler og applaus har lagt seg, går vi ned til hotellets fristende julebord, der det meste av tradisjonell norsk julemat venter. Her skal vi hygge oss med både vått og tørt, og med gode samtaler rundt bordet. Før maten får vi et musikalsk innslag. Og så blir det etter hvert noen julesanger. Musikalsk følge er i år Erling Eriksen (bass) og Torgeir Hefre (tangenter).

Underholdningen er ved den velkjente og populære skuespilleren og moromannen Leif Arild “Babben” Sanden. Han har innehatt mange roller på mange scener etter hvert, både på Riksscenen, Teater Ibsen og Grenland friteater, i tillegg til Marispelet og utallige skoleforestillinger. Den mest kjente figuren hans er Sveinung Myljomtveit, en skikkelig bygdeoriginal med originale synspunkt på det meste. Det er trolig at vi får stifte bekjentskap med ham denne dagen.

Men Leif Arild har også hatt en turné med en forestilling om Aasmund Olavsson Vinje. Og i disse dager er han aktuell i rollen som Åge Samuelsen, en forestilling som går for fulle hus. Sanden har også bidratt med skriving og produksjon av flere teaterforestillinger, så det er en allsidig kar vi får besøk av.

Det er på sin plass med en advarsel: Det er fare for at vi får mosjonert lattermuskulaturen i en grad som vil øke appetitten betraktelig. Og det kan være fornuftig å medbringe lommetørklær til lattertårer …

Til dette møtet er det påmelding: Betal inn 445 kroner, enten på Vipps (nummer 57 48 10) eller til bankkonto 2630 30 26095. NB! Skriv “jul” og navnet ditt i tekstfeltet! Så vet vi hvem som kommer!

Siste frist for påmelding: 6. desember.

Vær velkommen! Vi gleder oss!