Rabatt på forestilling

Spesialtilbud – kun 75 kr pr billett – til våre medlemmer på forestillingen “Gi meg en klovn mens jeg lever”- eller: ”Hvordan bli en kompetent kreftpasient?” – med Gunn Inger Aareskjold.

Onsdag førstkommende, 25. september, klokka 18.00.

Gullbring skriver til oss:
“Vi setter ned prisen til bare 75 kr for medlemmer av Bø Seniorlæring! Håper dere kommer! Følg denne lenken, og kryss av for “Seniorlæring”.
https://gullbring.no/…/gunn-inger-aareskjold-gi-meg-en-klo…/

Seniorlæringa er en viktig aktør for oss som jobber i Gullbring og Gullbring som Midt-Telemarks storstue. Som en god samarbeidspartner vil vi gjerne gi dere et jubileumstilbud på forestillingen «Gi meg en klovn mens jeg lever» med Gunn Inger Aareskjold.”

Om forestillingen og skuespilleren:
Et humoristisk og fandenivoldsk foredrag, fylt med selvironi og galgenhumor. Dette er en antiflink fortelling, med galskap og skeive betraktninger. Et morsomt og annerledes foredrag om å få kreft.

Gunn Inger Aareskjold tar for seg problemformuleringen ”Hvordan bli en kompetent kreftpasient?” Hun forteller levende om sin tid som pasient, saftige og rampete historier, som også er såre og vonde. Innad i helsevesenet fikk hun ord på seg for å være litt av en utbryterkonge.
Hun prøvde å finne gladfølelsen, men hvor var den?

Gunn Inger er utdannet musikalartist og dramalærer, har jobbet i videregående skole og kulturskolen, og hun har i over 20 år jobbet som profesjonell forteller. Bak seg har hun en rekke turnéer i barnehager, den kulturelle skolesekken og den kulturelle spaserstokken. Dette er første gang hun forteller selvopplevde historier.