Januar-medlemsmøtet er avlyst. Koronakansellert!

Det kommer neppe som en overraskelse for noen at styret i Seniorlæring i Midt-Telemark har besluttet å avlyse medlemsmøtet i januar. Igjen er det koronaen som er årsaken. Smittefaren later til å være større enn noen gang, og vi kan ikke ta sjanser. Selv om det pr. i dag ikke er gitt noen konkrete korona-råd eller påbud fra myndighetene om tiden fra 19. januar og videre, ser vi det som lite sannsynlig at det å samle flere titalls mennesker 25. januar vil fremstå som særlig smart eller helsebringende.

Dette er naturligvis leit både for medlemmer og styre, men slik er det. Bagatellisering av viruset og smittefaren – eller aktiv ignorering – straffer seg, slik vi kan se det på den andre siden av «dammen».

Nå kan vi lese at majoriteten av befolkningen trolig vil være vaksinert i løpet av første halvår, ifølge statsministeren, som i anledning første koronavaksinasjon uttaler:

– En dag vi har ventet på siden 12. mars. Det er en seier for vitenskapen at vi har en vaksine så raskt. Det er også en enorm logistikk-operasjon å komme i gang, men i dag starter vi. I løpet av det neste halvåret er målet å vaksinere de fleste i Norge. Dette er en frigjøringsdag, for å frigjøre oss fra dette viruset. Når vi har en vaksine, kan vi ta hverdagen tilbake igjen, uttalte Solberg.

– I dag skal vi sette den første av forhåpentligvis 10 millioner vaksiner i Norge, fortsatte hun med henvisning til at vaksinen består av to doser med tre ukers mellomrom, la hun til.

(Kilde: Nettavisen, 27. desember 2020)

Det går altså mot lysere tider – på mer enn én måte.

Styret vil sende ut informasjon etter hvert som vi kan si noe mer konkret om medlemsmøter, årsmøte, rusleturer mv. Hold ut så lenge! Andre og bedre tider er i anmarsj!