Julemøte 12. desember klokka 12 på Bø hotell

Til julemøtet vårt har vi i år fått den kjente pianisten, komponisten, arrangøren og orkesterlederen Per Husby til å komme for å spille melodier for oss, og fortelle om musikken og dem som har laget den. For mange vil Husby være et kjent TV-fjes, med en stemme som også er godt kjent fra mange radioprogrammer, ofte sammen med nå avdøde Knut Borge.

Han har selv utgitt en rekke album, både med eget band og med andre, og fikk i 1985 Spellemannprisen, i tillegg til å ha vært nominert til denne både i 1977 og 1987. Han har mottatt Buddyprisen, og så sent som i 2019 mottok han Prøysenprisen. Musikalsk spenner han over et bredt spekter, men de dypeste røttene har han nok innen jazz. I TV ble han kanskje mest kjent som orkesterleder i musikkprogrammet Da Capo, og i andre folkekjære radio- og TV-program med musikalsk innhold.

Av norske artister og orkestre han har samarbeidet med, kan vi nevne Nora Brockstedt, Knutsen & Ludvigsen, Kari Svendsen, Vidar Sandbeck, Asmund Bjørken, Tor Endresen, Elin Prøysen, Ole Edvard Antonsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Gardemusikken, Sandvika Storband, med flere. Tar vi med alle, inkludert internasjonale artister, blir listen mer enn dobbelt så lang.

Når vi tar med at Per Husby er en hyggelig, blid og lun kar, tør vi garantere at årets underholdningsinnslag på juleavslutningen kommer til å slå godt an blant våre medlemmer. Men vi gjør oppmerksom på at dette ikke blir en julemusikk-kavalkade.

Etter underholdningen i hotellets storsal går vi til bords i spisesalen, for å kose oss med god mat og god prat. Her blir det litt julemusikk, noen julesanger, og åresalg med premier. Akkurat som i de gode gamle dager, dvs. før pandemien!

NB! Påmeldingsfrist er 17. november. Påmelding skjer ved innbetaling av kr 450,- til VIPPS 574810 eller bankkonto 2630 30 26095. Husk å skrive navnet/navnene.

Prisen inkluderer selvsagt også Bø hotells nydelige julematbuffet.

Skulle du ønske bare å høre Per Husby, uten julelunsjen, kan du betale 100,- ved inngangen når du kommer.