Koronakanselleringer ut 2020

Styret i Seniorlæring i Midt-Telemark har besluttet at vi avlyser all virksomhet ut 2020. Dette grunnet smittefare og hensynet til liv og helse, både for våre medlemmer og for resten av samfunnet. Slik koronasituasjonen nå har utviklet seg, ser vi dette som en riktig og ansvarlig beslutning.

Vi synes naturligvis at det er leit at våre medlemmer og vi hverken får høre om smertebehandling nå i november eller ha vår sedvanlige og hyggelige juleavslutning midt i desember. Men den skuffelsen er lett å bære når man tenker på de mulige alternativene som vi nå står overfor.

Godt er det å vite at bedre tider kommer. Det jobbes på spreng med å lage vaksiner. Vi må tro at vi kan møtes med mening og moro etter nyttår en gang. Alt blir bra, som det heter.

Styret vil takke for all positiv medvirkning og oppslutning vi har sett fra våre medlemmer gjennom unntaksåret 2020. Vi ønsker alle en frisk og fin november og desember, og så får vi se frem mot bedre tider. Fortsett med å ta vare på hverandre, og respekter smittevernreglene. Husk håndhygiene og pass på “meter’n”!